Yhdessä onnistuva ja tuloksellinen tiimi (Future Team™)

Kuvaus

Tiimivalmennus – rakenna tiimi, joka onnistuu yhdessä!

Onko tavoitteenasi rakentaa tuloksellinen, hyvinvoiva tiimi, joka rakentuu keskinäisestä luottamuksesta, sitoutumisesta yhteisestä tavoitteesta ja tiimin vahvuuksien hyödyntämisestä?

Future Tiimi – valmennuksemme on tarkoitettu tiimeille (työyhteisöt, projektitiimitja johtotiimit), jotka haluavat kehittää omaa toimintaa ja onnistua tulevaisuuden haasteissa.  Rakenna tiimi, joka on enemmän kuin jäseniensä summa!

Future Tiimi -valmennus

Luottamus – Vuorovaikutus – Rakentavat konfliktit – Yhteiset käytännöt – Vastuunkanto – Yhteinen tavoite

  • Päivän tai puolen päivän kokonaisuus tiimeille sopimuksen mukaan, myös etänä.
  • Kokeneen ammattivalmentajan tuki kehitysprosessissa
  • Jokainen osallistuja/tiimin jäsen vastaa verkossa tehtävään arviointiin – tiimin nykytilasta ja samalla hänelle muodostetaan vuorovaikutusprofiili (DISC/Workplace Big5 toiveidenne mukaisesti)
  • Valmennuksen fasilitointi ja esihenkilön sparraus valmennuksen aikana

Tässä koulutuksessa valmentajan tukemana tiimi oppii yhdessä käytännönläheisellä tavalla:

  • Yhteinen ymmärrys nykytilasta ja tavoitetilasta
  • Kommunikointitaitoja ja ymmärtämään erilaisuutta tiimissä
  • Hyödyntämään rakentavia konflikteja, joilla innovointikyky paranee
  • Hyödyntämään vahvuuksiaan ja vahvistamaan yhteistä toimintaa ja saavuttamaan parantuneita tuloksia yhteistyöllä ja kantamalla vastuuta omista vastuualueistaan
  • Tavoitteet onnistuvat

Valmentajana toimii sertifioitu valmentaja ja business coach sekä johtamisen kehittäjä, Tarja Eloranta. Lue lisää Tarjasta tästä.

”Valmennus auttoi ymmärtämään toisia ja samalla ymmärrän, miten minun tulee muuttaa omaa toimintaani kohdatessani erilaisia ihmisiä olivat ne työkavereita, esimiehiä tai asiakkaita. ”

”Löysimme yhteisen sävelen, tavan keskustella, loimme pelisäännöt ja nyt olemme pystyneet keskustelemaan asioista syvällisemmin ja yhteinen päätöksentekokykymme on parantunut.”

Valmennuksen hinta – Pyydä tarjous esimerkkihinta valmennuksen osuudelle ohessa. Lisäksi laskutamme todellisen osallistujamäärän mukaan kunkin vuorovaikutusprofiilin kustannuksen (n. 150 euroa/profiili).

Koulutuksen hintaan lisätään ALV 24%.