Muutosjohtamisen koulutus etänä ja lähikoulutuksena Helsingissä

Kuvaus

Muutosjohtamisen koulutus

Kenelle?

Tämä valmennus on tarkoitettu henkilöstöjohtamisen parissa työskenteleville, asiantuntijoille ja esihenkilöille, sekä asiasta kiinnostuneille tahoille

Miksi?

Elämme jatkuvassa muutoksessa toimintaympäristön muuttuessa ja organisaation strategisten tavoitteiden edellyttämissä muutoksissa. Muutoksia tuovat erilaiset ulkoiset ja sisäiset tarpeet, suuremmat ja pienemmät tavoitteet ja asiat, jotka edellyttävät henkilöstöltämme ja meiltä itseltämme muutoskyvykkyyttä.

Kun ymmärrämme paremmin muutokseen liittyvää tutkittua tietoa ja hyviä käytäntöjä, voimme onnistua muutoksissa huomattavasti paremmin.

Mitä saan valmennuksesta?

Tässä valmennuksessa opit tutkittua tietoa, saat teorioiden lisäksi ymmärrystä modernista muutosjohtamisesta, saat vertaistukea ja sparrausta koko ryhmältä tilanteeseesi. Voit tuoda oman esimerkkisi, kokemuksesi ja näkemyksesi mukaan tähän valmennukseen ja opitaan yhdessä mistä on kyse.

Tässä koulutuksessa opit:

  • Tarve muutokselle ja erilaisia muutostilanteita
  • Tulevaisuuden ennakointi ja muutos
  • Moderni työelämä ja muutos
  • Ylhäältä alaspäin vai yhdessä eteenpäin?
  • Dialogi muutoksen voimana
  • Muutos yhteisön ja yksilön näkökulmasta
  • Muutosviestintä
  • Miten varmistaa asiat käytännössä – johda muutosta tuloksekkaasti esimiehenä tai itsenäsi.

Milloin?

Tilauskoulutus – syksyn aikataulut täsmentyvät pian. Tilaa uutiskirjeemme – saat tietoa tulevista valmennuksistamme.

Miten?

Koulutus järjestetään etänä, käytämme Teams- alustaa.

Saat ennen valmennusta etukäteistehtävät verkkoalustalla ja linkin osallistumiseen sähköpostilla.

Valmentaja

Valmentajanasi toimii Tarja Eloranta, muutoscoach, Tietojohtamisen ja johtajuuden asiantuntija. Tarja on tukenut monia yrityksiä eri toimialoilla muutoksen toteuttamisessa, tukenut johtoa, auttanut työyhteisöjä kohti uutta. Muutokset ovat koskeneet digitaalista transformaatiota, uuden teknologian tai järjestelmien käyttöönottoa, fuusioita, johtamisen kehittämistä, strategian implementointia ja paljon muuta. Valmentajanasi tuomme sinulle tutkittua tiedettä ja käytännön tilanteita ja osallistamme sinut ajattelemaan, mikä voisi toimia teillä, sinulla tai henkilöstölläsi.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää! Tarja Eloranta, info@kmfuture.fi tai 045 2275021

Tervetuloa mukaan!

Oletko kiinnostunut muutosjohtamisen valmennuksesta työyhteisöllenne esimerkiksi esihenkilöille?

Pyydä tarjous: tarja.eloranta@kmfuture.fi

Peruutusehdot

Peruuttaessasi valmennuksen aiemmin kuin 10 päivää ennen valmennusta, hyvitämme 100%. Kymmenen päivän sisällä valmennuksen alkamiseen – veloitamme 50% valmennuksen hinnasta. Tyytyväisyystakuu – jos et ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin kun ilmoitat siitä ensimmäisen osion jälkeen heti sähköpostilla tarja.eloranta@kmfuture.fi

Ota yhteyttä! tarja.eloranta@kmfuture.fi